WhatsApp op je Android Stick

whatsapp android stickVanaf nu is het mogelijk om ook WhatsApp op je Android Stick te laten werken. Het enige wat je er voor nodig hebt is een 06-nummer welke nog niet gebruikt wordt voor WhatsApp. Je kunt een prepaid simkaartje kopen voor het 06-nummer. Stop deze in je telefoon zodat je een activatie sms kunt ontvangen van WhatsApp. Dit nummer voer je in en klaar is kees. Je kunt dan WhatsAppen met je vrienden via je TV. Het sim kaartje kun je daarna weggooien of voor iets anders gebruiken.

androidstick download whatsapp

Je krijgt mogelijk de vraag of deze app in de toekomst geverifieerd mag worden. Hierop kun je ja zeggen.

Tevens krijg je de melding dat de app niet geschikt is voor tablets. Dit maakt niets uit en kun je negeren. Het zal gaan werken op de Android Stick.

androidstick telefoonnummer whatsapp

Voer een 06-nummer in waarop nog geen Whatsapp is gekoppeld. Op dit nummer ontvang je een sms voor de verificatie.

androidstick whatsapp sms

Als het goed is heb je nu een sms ontvangen. Onder je telefoonnummer is een blauwe voortgangbalk. De tijd staat rechtsboven.
Als de 2 minuten verstreken zijn krijg je het volgende scherm.

whatsapp sms code invoeren

In dit veld kun je de onvangen sms code invullen. Zodra je op het veld klikt boven ‘mij bellen’ dan verschijnt er een numeriek toetsenbord waar je de code kunt invullen.

Vervolgens kun je een Whatsappnaam instellen en klaar is kees. Nu kun je de boel afsluiten.

whatsapp icoon androidstick

Onder je apps is het icoontje van WhatsApp verschenen. Klik het icoon aan en Whatsapp start op. Het zal probleemloos werken.

Het eerste jaar is deze App gratis. Daarna moet je $0,99 betalen.

DroidMote client app

Rate this post