WD My Cloud NAS (2TB)

wd cloud

WD Western Digital My Cloud 2TB

De veelzijdige WD My Cloud is een veelzijdige NAS waar je al je films, muziek en series op kwijt kunt.

De 2TB (2000GB) welke de NAS aan opslagruimte heeft is genoeg om enorm veel films op kwijt te kunnen. Je kunt op deze ruimte 425 DVD films kwijt en ruim 100 Blu Ray films.

De WD My Cloud is ook goed compatibel om samen te werken met een Android Stick. Er zijn een aantal gratis apps voor de WD My Cloud waarmee je eenvoudig kunt communiceren via je netwerk. Ook van buitenaf via internet is de MY Cloud goed benaderbaar.

€ 139,-

Joy-it mini PC Kopen

De My Cloud is ideaal geschikt om films vanaf te streamen via het netwerk. Koppel de My Cloud direct aan je router met de bijgeleverde LAN kabel. Het installeren en opzetten is kinderlijk eenvoudig en je creëert er een grote bron van opslag mee. Nooit meer ruimte te kort met de WD My Cloud.

Ook kan de WD My Cloud synchroniseren met je DropBox. Stel je bestanden veilig en krijg ze in eigen beheer. Met je telefoon kun je bijvoorbeeld foto’s uploaden naar aansluitingen wd my cloudde WD My Cloud die je eenvoudig weer via je Android Stick op je televisie kunt weergeven. Dit geldt ook voor zelfgemaakte video’s.

De WD My Cloud heeft een Gigabit LAN aansluiting en een sterke Dual Core processor aan boord om bestanden snel en gemakkelijk te streamen of te delen.
Met de WD My Cloud heb je niet alleen een persoonlijke Cloud opslag maar ook een ijzersterke mediaserver. Een perfecte aanvulling op een Android Stick.

De apps voor iOS (iPhone en iPad) en voor Android zijn gratis te downloaden.

Technische specificatie:

Merk Western Digital (WD)
Type My Cloud
Hardeschijf 2 TB (2000 GB)
DLNA compatibel Ja
Software compatibaliteit Android 2.3 of hoger
iOS 5.0 of hoger
Windows XP (SP3) of hoger

Bekijk de My Cloud apps in de playstore hier.

€ 139,-

Joy-it mini PC Kopen