UPC Horizon TV app

upc horizon appHeb je een internet abonnement bij UPC met interactieve digitale TV of Horizon TV? Maak dan gebruik van de Horizon TV app van UPC.

De UPC Horizon TV app biedt je de mogelijkheid om 88 populaire tv zenders te bekijken. Je krijgt daarbij een up2date tv gids van 110 zenders. De tv gids is naar persoonlijke voorkeur te wijzigen zodat je favoriete zenders bovenaan komen te staan. Indien je in bezit bent van een digitale video recorder of UPC mediabox dan kun je ook programma’s opnemen via de Horizon TV app.

De app is gratis en het gebruik kost niets. Wat belangrijk is om te weten is dat de tijd van je Android TV stick goed moet staan om de app te laten werken. De app vereist ook een ROM (firmware) die niet geroot is. Helaas is de app nogal kritisch en werkt het niet met alle Android Sticks. Het is niet te zeggen met welke wel en welke niet omdat elke firmware versie/update weer anders is. Het is gewoon proberen. Werkt het, dan heb je geluk.

De UPC Horizon TV app wordt beter beoordeeld in de Google Play store dan die van Ziggo. De app scoort een score van 3,8 van de 5 sterren. UPC doet wel haar best de app regelmatig te updaten.

upc horizon app voetbal

upc horizon app zenders

upc horizon app films

downloadknop

Rate this post

4 reacties

  1. Het blijkt dat de UPC app. niet te installeren is op Android apparaten met een zgn. Rockchip!
    Alleen Android 4. 0 of hoger is dus een onvolledige vereiste.

  2. Helaas zijn er veel stick die gebruik maken van een Rockchip, goed kijken welke je aanschaft dus. Overigens werkt de app wel op mijn tablet die ook geroot is. Dus ook de root restrictie lijkt niet al te consequent.

  3. raar want neo x7 heeft ook een rockchip en daar doet hij het op

  4. De app doet het ook op Amlogic S802 apparaten