Ugoos UM3 Android TV Stick RK3288

rk3288 rockchipDe Ugoos UM3 Android TV Stick welke gebaseerd is op de Quad Core RK3288 Rockchip is op dit moment nog niet verkrijgbaar in Nederland. De Ugoos UM is een van de eerste Android TV Sticks welke gebaseerd is op de nieuwe Rockchip RK3288 processor. Deze processor heeft 4 kernen welke op 1,8 GHz draaien. Daarnaast is de grafische kaart in deze processor een stuk sterker geworden waardoor deze tevens klaar is voor de nieuwe generatie 4K televisie’s.

4K is een 2160p resolutie welke 2x zo hoog is als de 1080p die wij nu kennen. Daarnaast is de grafische processor ook uitermate geschikt om 3D films en BluRay content mee af te spelen. Veel game makers zijn druk bezig HighRes games te ontwikkelen die we voorheen alleen op gameconsoles voorbij zagen komen. Er zijn al een aantal HD games uitgebracht welke er niet alleen zeer mooi uit zien op de tv maar ook een goede gameplay hebben.

Meer lezen over de Ugoos UM3?

ugoos um3 android stick

Rate this post

Een reacti

  1. Ik heb vorige week Ugoos UM3 gekocht en alles werkt goed,behalve uitzendinggemist blijft na het opstarten haperen.Kan ik iets wijzigen in de instelling van het internet