TSM-01 Android Flymouse van Tronsmart

android flymouseTronsmart heeft zijn eigen Flymouse namelijk de TSM-01

Tronsmart heeft veel Android mini pc’s en nu ook zijn eigen Flymouse welke een muis en toetsenbediening is in een behuizing. De muis bedien je door de afstandsbediening te beweging. De muispointer volgt nauwkeurig de beweging die je maakt omdat er gebruik wordt gemaakt van een G-sensor. Een superhandige aanvulling op je Android mini pc!

Navigatie toetsen

Aan de voorzijde zitten de navigatie pijltjes toetsen waarmee je door het menu en de iconen heen navigeren. Er is een ‘home’ button aanwezig waarmee je ten alle tijden terug kunt naar het hoofd (home) scherm. Ook is er een linker en rechter muisknop om verder of terug (back) te gaan.

€ 29,95 Joy-it mini PC Kopen

Volledig Qwerty toetsenbord

Als je de TSM-01 omdraait heb je een volledig Qwerty toetsenbord waarmee lekker kunt Googelen, E-mailen, Skypen, Twitteren, Facebooken of gewoon een verhaaltje kunt typen.

Kortom deze Tronsmart TSM-01 is een handige muis en toetsenbord in een. Ideaal om door je Android besturingsysteem heen te navigeren, even een filmpje af te spelen of een compleet verhaal op papier te zetten.

android en windows logo

Compatibel met Android en Windows

De TSM-01 is compatibel met elke Android stick (ook niet Tronsmart producten) en een Windows computer.
De usb dongle is plug en play en werkt direct zonder drivers te hoeven installeren.
Je kunt de usb dongle zelfs inpluggen terwijl de Android stick aan staat en hij zal direct werken.
Wil je er je Windows Mediacenter mee bedienen dan kan dat ook.

micro usb kabelIngebouwde accu

Zelf batterijen vervangen is niet meer nodig met deze Flymouse. De TSM-01 heeft een ingebouwde Lithium-ion accu welke je kunt opladen met de meegeleverde micro USB kabel. De TSM-01 heeft 6 maanden standby tijd en gaat ongeveer 30 uur mee.

Draadloze verbinding

flymouse ondgle

Door de meegeleverde usb dongle te gebruiken kun je de TSM-01 koppelen met je Android stick. De usb dongle is superklein en heeft een erg goede ontvangst. Je kunt de TSM-01 tot 10 meter afstand gebruiken. De technologie is draadloos (2,4 GHz) dus je hoeft geen zichtverbinding te hebben. Als je Android stick verstopt zit achter je tv dan zal hij perfect reageren op deze Flymouse.

Spelletjes

Voor Android zijn er veel spelletjes waarbij je normaal op een touchscreen zou swipen. Met deze Flymouse van Tronsmart kun je ook deze games gewoon spelen. Denk hierbij aan Angrybirds of Fruit Ninja.

qwerty flymouse

Technische specificaties

Merk Tronsmart
Model TSM-01
Soort Flymouse
Toetsenbord Qwerty
G-sersor 6-Axis
Wireless Frequency 2,4 GHz
Oplaadbaar Ja, Li-ion accu
Opladen via usb JA, kabel meegeleverd
Bereik 10 meter
€ 29,95 gratis verzendingJoy-it mini PC Kopen
Rate this post