Tronsmart

tronsmart mini pc


Tronsmart is het merk als het gaat om een Android mini pc

Tronsmart is al enige tijd op de markt en brengt diverse Android mini pc’s uit waaronder de

Tronsmart staat voor kwaliteit

Tronsmart is niet alleen vooruitstrevend maar ook kwalitatief erg goed. Tronsmart kiest zorgvuldig haar componenten uit waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan.

Standaard is bij een echte Tronsmart Android mini pc een passieve koeling aanwezig voor de processor (CPU/SoC). Koeling is belangrijk om de prestaties optimaal te houden en de levensduur te verlengen. Niet alle fabrikanten maken gebruik van de koeling waardoor in veel gevallen de chip op een iets lagere snelheid wordt gezet (GHz) zodat de CPU niet overhit raakt.

Met Tronsmart haal je dus niet alleen kwaliteit in huis maar ook performance.

Klonen

Een echte Tronsmart Android mini pc herken je aan het ‘Tronsmart’ logo op het product. Staat deze er niet op dan heb je te maken met een kloon. Klonen zijn vaak niet zo goed als het echte product. Je kunt dit o.a. merken aan de performance; snelheid en prestaties. Klonen hebben geen koeling waardoor de Android mini pc tevens een stuk warmer wordt en instabiel kan worden. Het Wifi bereik is bij klonen ook een stuk minder goed. De on-board Wifi adapter is van een mindere kwaliteit waardoor hij gevoeliger wordt voor interferentie en een lagere thru-put heeft.