T2 Flymouse / afstandsbediening

t2 flymouse

T2 Flymouse / remote / afstandsbediening

De T2 Flymouse is compact van design en ligt prettig in de hand door de ronde vormen. De T2 heeft een ingebouwde Gyroscoop sensor welke heel nauwkeurig de beweging van de hand door de lucht registreert. Hierdoor beweegt de muisaanwijzer op de tv ook heel nauwkeurig mee.

Met de Flymouse kun je niet alleen perfect en nauwkeurig je Android Stick mee bedienen maar je kunt er ook mee gamen. Spellen die ontwikkeld zijn voor touchscreen tablets en telefoon zijn nu ook met deze afstandsbediening te spelen. Bij het inhouden van de OK knop kun je ook items slepen en verplaatsen.

€ 27,50 Joy-it mini PC Kopen


Aan de voorzijde zitten de volgende knoppen: Volume harder, Volume zachter, navigatie cursortoetsen (omhoog, omlaag, links, rechts en ok), Back, Menu, Home, Play en Pauze, Verder, Terug en Mute.

Deze veelzijdige Flymouse heeft d.m.v. de bijgeleverde mini usb ontvanger verbinding met de Android Stick. Hij werkt op een radiofrequentie van 2,4GHz dus hij heeft geen zichtverbinding nodig. Dit betekend dat de ontvanger ook achter de tv mag zitten. Ook dan heeft hij prima bereik.

De T2 Flymouse heeft een bereik van 20 meter!

De T2 Flymouse werkt op 2 AAA batterijen welke niet standaard worden meegeleverd. Hij heeft een standby tijd van 6 maanden. Daarnaast kun je hem 30 uur non stop laten werken. Als je af en toe even je muis aanwijzer beweegt op het scherm dan kun je ontzettend lang met je 2 batterijen doen.

De afmetingen zijn 140mm hoog, 42mm breed en 28mm dik. De T2 weegt ongeveer 61 gram. De batterijen maken hem iets zwaarder.

Deze T2 Flymouse heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Specificaties T2 Flymouse

Model T2 t2 info specs
Type Flymouse
Communicatie techniek RF 2,4 GHz
Motion sensor Gyroscoop sensor (G-sensor X-Y-Z)
Ontvanger USB 2.0 dongle
Bereik 20 meter
Batterijen 2x AAA (niet meegeleverd)
Afmetingen 140 x 42 x 28 mm
Gewicht 61 gram zonder batterijen
Standby tijd 6 maanden
Werktijd 30 uur achter elkaar
Power safe functie Ja
€ 27,50 Joy-it mini PC Kopen
Rate this post