Prijs van Netflix binnenkort omhoog

netflix android9-5-2014

Netflix gaat haar tarieven aanpassen. De dienst gaat van 7,99 euro naar 8,99 euro per maand. Wil je nog profiteren van de 7,99 euro per maand dan moet je opschieten met het afsluiten van een abonnement. Zolang de 7,99 nog in beeld staat kan het nog. De eerste maand is sowieso gratis dus je kunt de dienst uitproberen zonder kosten te maken.

Vaste klanten

De prijsverhoging geldt de komende 2 jaar niet voor bestaande klanten. Sluit je het abonnement af voor 7,99 euro, welke tevens maandelijks opzegbaar is, dan betaal je de komende 2 jaar een vast tarief.

Uitbreiding diensten

Netflix wil de prijsverhoging meer financiële middelen krijgen om haar dienste uit te breiden. In Nederland is Netflix een waar succes geworden. De online videodienst zorgt voor onbeperkt kijkplezier. Je kunt er series en films kijken zoveel je maar wilt. Ook zijn ze allemaal voorzien van Nederlandse ondertiteling en wordt er bijgehouden waar je bent gebleven. Netflix analyseert je voorkeuren en stelt nieuwe titels voor die je wellicht ook interesseren.

SD kwaliteit

Netflix komt tevens met een SD kwaliteit naast haar HD kwaliteit. Dit is voor mensen die via draadloos internet abonnement willen gaan kijken. Denk hierbij aan 3G/4G.

Snelheid

De snelheid van het streamen van Netflix video’s is uitermate goed. Vaak hoef je enkele seconde te wachten voordat de film start. Ook het spoelen in een film gaat erg snel. Netflix heeft ontzettend veel servers waardoor je geen last hebt van drukke moment.

Gratis uitproberen

Wil je Netflix gratis uitproberen dan kan dat door een account aan te maken op de website. Je kunt dan gratis een maand testen. Wil je geen abonnement omdat de dienst je toch te duur is of dat het je niet bevalt dan moet je tijdig opzeggen. Dit kan gewoon via internet.


Gerelateerde artikelen