Partners

Welkom op AndroidStick.nl

cx-919De Android Stick is de gadget van 2020 en mag niet ontbreken aan elke huiskamer. De Android Stick is een enorme upgrade voor normale en Smart tv.

Tover je tv om tot een echte Smart tv met een volledig Android besturingssysteem. De Android Stick is een krachtige mini computer welke tegenwoordig al een Dual Core of Quad Core processor heeft.

Ook het werkgeheugen van 4GB RAM is dus flink te noemen. De opslag capaciteit is tegenwoordig minimaal 4GB en loopt op tot 128GB. Heb je hieraan niet genoeg dan kun je uitbreiden met een micro SD kaart van nog eens 32GB ,64GB, 128GB extra erbij.

Films kun je spelen vanaf het interne geheugen, de micro SD kaart, een usb of netwerk hardeschijf of streamen vanaf internet. Talloze opties dus. Ook is er een prachtige mediaspeler genaamd XBMC. De XBMC tovert je Android Stick om tot een digitale videotheek waar je films en muziek kunt afspelen.

De Android Stick is een zeer veelzijdig apparaat waarmee je veel meer kunt dan alleen films kijken. Je kunt er goed mee gamen en internetten. Het internetten werkt zelfs zo goed dat de meeste mensen veel minder achter hun pc zitten als daarvoor.

De Android Stick is voorzien van een Wifi verbinding. Hiermee kan tot een snelheid toto 300Mb gehaald worden via de Wifi N technologie. Deze is minder storinggevoelig en kan een hogere snelheid halen.

Veel Android Sticks hebben ook Bluetooth zodat je een telefoon of een ander Bluetooth apparaat kunt koppelen.

Net als de Android smartfoon kun je talloze apps gratis downloaden. De app store (Google Play) telt op dit moment meer dan 1.000.000 apps! Iedere dag komen er een heleboel apps en games bij waaronder HD games.

Op een Android Stick zitten vaak meerdere usb poorten welke je kunt gebruiken voor hardware uitbreiding. Zo kun je een usb sdtick , usb hardeschijf, usb hub, usb controller en een usb camera aansluiten.

De camera (webcam) kan ingezet worden voor de videochat functie door de Skype app te gebruiken. Hiermee kun je met familie en vrienden praten en gezien worden. De andere kant kan gewoon achter zijn pc of mobieltje zitten.

joy it rk3066  android mini pc keyboardbluetooth logowifi n

Onze partners zijn: auto verkopen / Linkbot auto verkopen / Surprise maken

Geen kantoor kan zonder Kantoorstoelen, omdat goed zitten achter een bureau erg belangrijk is. Bij een kantoorbaan zit je gemiddeld 7 uur op een dag en daarom is een goede stoel heel erg belangrijk. 

Voor Big Green Egg accessoires ga je natuurlijk naar https://bbqgreeneggstore.nl/. Naast een snelle levering en scherpe prijzen, is de service ook geweldig!

Salarisadministratie Rotterdam

Ontwikkelingen

Detacheringsbureau bouw

interim recruiter

Mistalarm

Mistbewaking

Xiaomi powerbank 10000 mAh

Game pc kopen

https://esigaret24.nl/

volgers kopen voor instagram webshop

Research chemicals kopen

facturatie

Klik hier voor https://allthewayup.nl/

De beste ergonomische hulpmiddelen van Ergodirect

Telefoonhoesjes

Hosting service