Netflix voor onbeperkt kijkplezier

netflix android stickOnline films en series kijken!

NETFLIX maakt je Androidstick nog veel leuker. Met NETFLIX kun je onbeperkt films en series (ook volledige seizoenen) kijken op het moment dat het jouw uitkomt.

NETFLIX is in Amerika al sinds 2007 acties en was al snel een grote concurrent voor de plaatselijke videotheken. Ook in Nederland verdwijnen ze als sneeuw voor de zon.

Om toch te kunnen genieten van een online videotheek waar je slecht een maandabonnement hebt van 7,99 Euro is NETFLIX in het leven geroepen. Sinds kort 11-09-2013 is NETFLIX ook in Nederland met films en series die Nederlands ondertiteld zijn en steeds meer in HD kwaliteit te bekijken zijn.

Probeer NETFLIX gratis uit voor 30 dagen!

Aangepast aanbod

NETFLIX kan op basis van jouw voorkeur een lijst samenstellen van films en series die je mogelijk zullen interesseren. Deze optie kun je aan- of uitzetten. Op deze manier kom je soms in aanraking met films en/of series die je ook leuk zult vinden.

Aanbod van NETFLIX

Op NETFLIX kom je recente films en series tegen maar ook die van enkele jaren terug. Series kun je bijvoorbeeld volledig bekijken omdat alle seizoenen aanwezig zijn. Ideaal als je verslaafd bent en niet 1x per week een aflevering wilt zien maar zoveel mogelijk achter elkaar.

Een greep uit de collectie van NETFLIX:

SERIES: The Unit, Prison Break, Family Guy, House of Cards, Flikken Maastricht, Arrested Development, Hemlock Grove, Orange is the New Black, Lost, Dexter, Modern Family, Spartacus, Homeland, De avonturen van Kuifje, Homeland, My Little Pony en ga zo maar door.

FILMS: All Stars 2, Gooische vrouwen, Alles is liefde, De Heineken ontvoering,  Star Ship Troopers, shawshank redemption, Face off, Deja vú, Four Brothers, Mission Impossible 3, etc.

Ook ander entertainment zoals cabaret van Hans Teeuwen en Jochem Myjer is te volgen op NETFLIX.

HD series en films

Op NETFLIX zul je steeds meer HD materiaal tegen komen welke inclusief het 5.1 Dolby Digital Plus Surround audio is. HD video vraagt iets meer van je internet verbinding. Heb je 5Mbit of meer dan komt het zeker goed. Het gemiddelde in Nederland ligt op dit moment op 30Mbit dus de meeste mensen zullen volop kunnen genieten.

De kosten van NETFLIX

NETFLIX kun je 30 dagen gratis uitproberen. Daarna ga je een abonnement aan van 7,99 Euro per maand. Deze is elk moment opzegbaar dus geen langlopende periodes. Binnen de gratis 30 dagen ben je er snel achter of NETFLIX iets is voor jouw of niet. Klik hier om een kijkje te nemen op hun website.

De NETFLIX app downloaden

Om NETFLIX op je Androidstick te krijgen heb je een app nodig welke hieronder gratis is te downloaden en een NETFLIX account.

download app

 

2 reacties

 1. Even een vraagje.
  Dmv hdmi via tablet naar tv zijn de Netflix subs niet te zien.Is dat met een stick niet het geval?Ik bedoel,zijn daar wel de subs bij te zien?

  Mvg,

  Erik.

 2. ik heb een LG 32lg2100 televisie met HDMI aansluit mogelijkheden. Ik zie dat er ANDROID sticks bestaan, waarmee ik Netflix zou kunnen ontvangen. Ik heb een prima internet verbinding.
  – Welk type stick zou ik het best kunnen nemen?
  – Hoe zit het met de bediening van die stick, ik doel op een toetsenbord of misschien handiger een afstandbediening?
  – Ik lees iets over dat Netflix zich richt op het type afnemer en dat de android stick dan niet altijd de volle resolutie krijgt. Hoe kan ik er voor zorgen dat ik wel de optimale resolutie ontvang? Wat gaat het ongeveer kosten?
  Ik kan wel wat goeie tips gebruiken! Tenslotte gaan we wel weer een traject in van een aantal jaren.