MK908 – Quad Core Android TV Stick

mk908 kopenMK908 Android mini pc. De eerste Quad Core Android Stick

CPU 1.8 GHz / Wifi 802.11 BG / 2GB RAM / 8GB opslag

Rockchip RK3188 / Android 4.1.1 Jelly Bean / Bluetooth

 

UIT HET ASSORTIMENT

De MK908 is een Quad Core Android TV Stick welke je op een LCD / LED of Plasma TV kunt aansluiten. Breng Android naar je TV en ervaar hoe een echte SmartTV zou moeten zijn. Los van het feit dat er misschien al een SmartTV in de TV zit, want eenmaal een Android Stick ervaren wil je niet meer terug.

De MK908 is een krachtige Android mini computer welke alles aan boord heeft om een grote Mediaplayer te zijn. Hij heeft een Quad Core CPU (4x 1.8GHZ) en een Quad Core videochip. Dit maakt hem niet alleen krachtig om lekker snel te kunnen internetten, Skypen, of uitzending gemist kijken maar ook ideaal voor hoge kwaliteit films. HD films zoals BluRay en 3D zijn geen probleem. De MK908 kan het moeiteloos op een resolutie van 1080p bij 60 frames per seconde (fps). Feitelijk kan de MK908 zelf een 2160p resolutie aan alleen is Android nog niet zo ver.

Heerlijk internetten vanaf de bank met een draadloos toetsenbord op schoot of een elegante afstandsbediening in de hand. Je kunt kiezen voor je eigen webbrowser maar wij raden Google Chrome aan. Android is een Google product en Google Chrome ook. Dit resulteert in nog sneller internetten. Het is net alsof je achter de pc zit maar dan met een veel groter beeldscherm.

Heb je een webcam? Sluit hem dan aan op de MK908 zodat je kunt videobellen (Skypen) via de tv. Dit is de toekomst!

Wil je een spelletje spelen online met Flash of wil je via de Android Google Play store een game downloaden dan is dat geen probleem. Android gaat zich steeds meer focussen op games met een hoge resolutie. Gamen wordt steeds mooier en leuker. Grote fabrikanten welke eerder voor Xbox en Playstation ontwikkelde, gaan ook voor Android games maken. Dit beloofd wat.

Omdat de MK908 NEON technologie ondersteunt kun je ook de zeer populaire XBMC Mediacenter installeren. Je kunt hem gratis downloaden via onze eigen app pagina. Hier staan nog meer interessante apps waarmee je de MK908 nóg veel leuker mee kunt maken. Zo meteen zal hij deel uitmaken van jouw thuisnetwerk en kun je films en muziek moeiteloos streamen. Je kunt met je Android telefoon of tablet de stick gaan bedienen. Voor XBMC is er ook een speciale remote app voor je telefoon of tablet. Heb je een Apple dan kun je AirPlay gebruiken om media op de tv af te spelen die op je iPad of iPhone staat. Mensen die eerder een Apple TV Box hadden zijn nu over op Android vanwege de vele mogelijkheden.

Denk aan een Android Smartfoon wat die allemaal kan met games en apps. Deze MK908 is krachtiger dan je telefoon en is voorzien van super video prestaties vanwege zijn ijzersterke Quad Core videochip. Bellen kan ook met de MK908 maar dan via het internet. Het is ook nog eens gratis.

De app store van Google genaamd Play Store biedt je momenteel ruim 700.000 apps waarvan de meeste gratis zijn. Wil je niet betalen voor de apps dat is er ook nog eens een app welke dat weer kan omzeilen. Meer hierover vindt je op de app pagina.

Je kunt een MK908 kopen los van het feit dat je al reeds een SmartTV hebt want er is geen SmartTV in Nederland waar je dit allemaal mee kunt.

 

Specificaties MK908 Quad Core Android TV Stick

 • Merk: Tronsmart
 • Type: MK908
 • Processor: Rockchip RK3188 Quad Core gebouwd op de ARM Cortex A9 architectuur
 • CPU: 1.8 GHz Quad Core, dus 4x 1.8 GHz
 • Videochip (GPU): Quad Core Mali400
 • Werkgeheugen: 2GB DDR3 RAM
 • Opslag capaciteit: 8GB, uitbreidbaar d.m.v. micro SD
 • Bluetooth: versie 4.0 (backwards compatibel)
 • Wifi: 802.11 BG (tot 54Mpbs)
 • HDMI: versie 1.4a
 • USB: 2 USB poorten om uit te breiden
 • Android: 4.1 Jelly Bean (binnenkort 4.2)
 • Film ondersteuning: speelt alles, ook 3D, BluRay, MKV, Xvid, AVI, H.263, H.264
 • Resolutie 2160p / 1080p@60fps
 • Levering compleet met adapter, usb voedingskabel, hdmi kabel, usb verloopkabel

mk908 mk908 mk908mk908