MK808B+ Quad Core Android TV Stick

tronsmart mk808b

Tronsmart MK808B Plus Android 4.4.2 Kitkat / Quad Core 1.5GHz / Bluetooth

1GB RAM / 8GB Opslag / DLNA. incl. losse HDMI kabel

€ 49,50 gratis verzendingJoy-it mini PC Kopen

mk808b-plus-android-tv-stick

Volledige omschrijving

MK808B+ Mini Android TV box met Bluetooth en verbeterde WIFI.

De MK808B+ (plus) is de opvolger van de MK808B en MK808II. Deze Android TV stick heeft een verbeterde Wifi ontvangst ten opzichte van zijn voorganger de MK808B. Deze MK808B+ voorzien voor de snelle Amlogic S805 en is uitermate geschikt voor gebruik als mediacenter. XBMC draait dan ook prima op deze Android Stick. XBMC is een prachtige Mediacenter app waarmee je een virtuele videotheek kun maken. Je bladert eenvoudig door je film en muziek hoesjes heen. Ook zijn er voor XBMC talloze plugins waarmee je gratis films kunt kijken welke je streamd vanaf het internet. 2014 Titels zijn er volop te vinden.

mk808b-plus-tv-beeld-android

Processor en geheugen

De MK808B+ (MK808B plus) heeft een 1.5 GHz snelle Quad Core processor van het merk Amlogic. Hier zijn 4 CPU’s van ieder 1,5 GHz. Tevens zit er in deze processor een Quad Core videochip van het type Mali450. Deze videochip speelt moeiteloos 1080P en 720P formaten. Full HD dus. Ook zijn 3D films afspelen geen probleem.

Er is 1 GB DDR3 werkgeheugen aanwezig waarmee je meerdere apps tegelijkertijd kunt laten draaien. De MK808B+ is hierdoor lekker vlot. Naast het werkgeheugen is er 8 GB opslag geheugen welke bedoeld is voor de Android 4.4 Kitkat software en geïnstalleerde apps. Wil je meer geheugen dan kun je de Android stick uitbreiden met een 32 GB SD kaart. Ruim voldoende dus!

ram-en-rom-mk808b-plus-stick

Films afspelen

Ook kun je met de MK808B Plus films afspelen vanaf een aangekoppelde usb hardeschijf of NAS (netwerk hardeschijf). Uiteraard ook vanaf het interne Flash geheugen, een SD kaart of een usb stick. Alle formaten worden ondersteunt waaronder Blu Ray, ISO, DivX, H.263, H.264 en H.265. Er zijn talloze videoplayer en mediacenter apps waaronder KODI (XBMC) en NAVI-X.

Wat deze stick bijzonder maakt is dat hij H.265 video encoding ondersteunt. H.265 is een nieuwe manier van films coderen zodat het bestandsformaat kleiner wordt zonder dat de kwaliteit verloren gaat.

Internet

Wil je internet op je TV dan is deze stick zeker geschikt. Je kunt je favoriete browser installeren zoals Google Chrome. Internetten gaat erg snel dankzij zijn supersnelle Wifi. Er zit in de Tronsmart MK808B Plus een 802.11 BGN wifi-adapter welke 150Mb snelheid kan halen. Mocht je een usb-Ethernet adapter willen aansluiten dan ondersteunt deze Tronsmart dat ook! Hij is plug en play met bijna alle usb hardware.

Bellen met vrienden

Gratis bellen en videobellen met je vrienden kan via Skype. Op deze MK808B+ kun je een webcam aansluiten en op die manier videobellen. Iedereen die Skype heeft kan jouw dus bellen, ook als hun een pc of mobieltje hebben. Apps kun je gratis uit de Google Play store downloaden. Sommige zijn betaald. De app store biedt ruim 700.000 apps waar uit je kunt kiezen.

Gamen

Gamen is ook goed te doen met de MK808B+. Er zijn talloze games die je kunt spelen. Wil je een gamepad aansluiten dan kun je een usb of Bluetooth variant nemen om de games te bedienen. De Dual Core CPU en de Quad Core GPU (videoprocessor) van het type Mali450 zijn uitermate geschikt om mee te gamen. Het spel GTA Grand Theft Auto 3 draait als voorbeeld prima.

Met bluetooth: Zodat u al uw media van uw andere Bluetooth apparaten met dit apparaat kunt delen (telefoon, tablet).

Miracast, Airplay en DLNA

Wil je het scherm van je tablet of telefoon klonen? Dat kan! Bij Android apparaten gebruik je de Miracast app en bij iOs apparaten gebruik je Airplay.

Ook is dit Android tv apparaat, net als alle andere die over Android 4.4. Kitkat beschikken, geschikt voor DLNA. Deze Android stick kan dus communiceren met apparaten die DLNA certified zijn. Een Playstation, een Windows pc en nagenoeg alle netwerk hardeschijven (NAS) zijn hiermee compatibel. Je kunt dus een film via deze apparaten afspelen en op je tv laten tonen. Alles werkt geheel draadloos. Houdt er wel rekening mee dat je de Wifi router wel in de buurt moet hebben staan aangezien deze Android stick een bescheiden Wifi antenne heeft.

MIRACAST-BEELD-KLONEN

 

tronsmart mk808b

Quad Core Android TV box met een zeer snelle Quad-Core Amlogic S805 processor met en een Quad-Core Mali-450MP videoprocessor.

Spelletjes spelen, Internetten, Skypen, Facebooken of online TV kijken kan vanaf nu probleemloos op uw tv.

Door de toegang tot Google Play Store heeft u de beschikking over 1 miljoen apps.

 

De MK808B plus is niet veel groter als een USB stick.

Sluit hem aan op de HDMI ingang van de LCD/LED-TV en maak er een Smart-TV van die uw dromen zal overtreffen. De bijgeleverde HDMI verlengkabel zorgt ervoor dat hij altijd op je tv past, dus ook op moeilijk bereikbare HDMI poorten.

Technische gegevens:

– Model: MK808B Plus

– CPU: 1.5GHz Quad Core Amlogic S805

– Besturingssysteem: Android 4.4 Kitkat

– Intern geheugen: RAM 8GB (DDR3)

– Opslag geheugen 8GB welke is uit te breiden naar 32 GB met een MicroSD kaart

– Google Play, de app store van Android is gratis en biedt 1.000.000 apps

– Bluetooth: Ja

– DLNA: Ja, streamen vanaf andere mediabronnen is mogelijk

– 3G: Niet ingebouwd, ondersteuning voor externe 3G dongle

– Ondersteuning Videoformaat:1080P H.264 / H.265 / VP8 / RV / WMV / AVS / H.263 / MPEG4 / Divx / en veel meer

– Ondersteuning Audioformaat: MP3 / WMA / APE / FLAC / AAC / WAV / OGG

– Ondersteuning Afbeelding: JPEG / JPG / BMP / GIF

– Eigenschappen 3D: Anaglyfische 3D, gepolariseerde 3D

– Toetsenbord en muis: Ondersteuning 2.4GHz toetsenbord en muis

– WIFI: 802.11 b / g / n (150Mb)

– Video-uitgang: HDMI interface versie 1.4a

– USB: 2.0 (1 x mini en 1 keer normaal dus 2 in totaal!)

– Taal: Diverse talen incl. Nederlands

– Adapter: 5V 2A (meegeleverd)

 

Dit pakket bestaat uit:

 

– 1 × Tronsmart MK808B Plus –  Android 4.4.2 – Quad core Mini PC.

– 1 × AC adapter.

– 1 × HDMI-kabel.

– 1 × USB-kabel.

– 1 × Engelse Gebruiksaanwijzing.

€ 49,50 gratis verzendingJoy-it mini PC Kopen
Rate this post