Minix Neo A2 Flymouse

minix neo a2Minix Neo A2 Flymouse met veel functies

De Minix Neo A2 is een uitgebreide Flymouse met veel functies. Hij werkt perfect samen met alle Android Sticks en heeft een extra t.o.v. de meeste andere Flymouses. Dit is namelijk een ingebouwde microfoon en speaker. Hiermee kun je de Minix Neo A2 Flymouse namelijk gebruiken als telefoonhoorn en bellen via Skype.

De Minix Neo A2 heeft een volledig Qwerty toetsenbord aan de achterzijde zodat je eenvoudig e-mail berichten kunt typen, je Facebook pagina kunt bijwerken, kunt chatten of surfen op internet.

€ 42,95 Joy-it mini PC Kopen

Aan de voorzijde is de Minix Neo A2 voorzien van navigatietoetsen zodat je snel door het Android menu heen kunt navigeren. Er is een Home button, Back button en een Menu button aanwezig. Hiermee kom je direct op de plek waar je wezen wilt. Ook zijn er Media buttons aanwezig waarmee je een film makkelijk op Play, Pauze, Forward en Back kunt zetten. Met de volume toetsen kun je het volume op je Android Stick harder en zachter zetten.

De Minix Neo A2 werkt draadloos en communiceert met de meegeleverde USB ontvanger. Er is geen zichtverbinding nodig omdat hij gebruik maakt van een RF techniek wat vergelijkbaar is met Bluetooth. Het bereik van de Minix Neo A2 is 10 meter.

De Minix Neo A2 werkt op 3 AAA batterijen. Omdat de Flymouse energiezuinig is kun je vrij lang met de batterijen doen.

De Flymouse functie van de Minix Neo A2 is gebaseerd op een nauwkeurige gyroscoop (g-sensor). Deze sensor volgt nauwkeurig de beweging die je met de afstandsbediening maakt en hierdoor kun je heel nauwkeurig de muisaanwijzer op de plek krijgen die je maar wilt. Tevens is in het Android menu de snelheid aan te passen.

neo a2

minix neo a2


Rate this post