Mele F10 Pro Flymouse

mele-f10-pro-flymouse-afstandsbediening-rfDe Mele F10 Pro is het luxe broertje van de normale Mele F10. Qua model zijn ze hetzelfde maar de luxe versie, de Pro, heeft een ingebouwde microfoon en speaker en is tevens voorzien van een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting.

Het voordeel van de microfoon en speaker is dat je bijvoorbeeld kunt bellen met de Skype app. Ook krijg je de mogelijkheid erbij om via Google spraakgestuurde zoekopdrachten in te geven. Het geluid dat normaal gesproken uit je tv komt kan, indien je dat via het Android menu instelt, via de Mele F10 Pro worden afgespeeld. Het geluid is dan te horen via de ingebouwde speaker. Als je een hoofdtelefoon op de Mele F10 Flymouse aansluit dan schakelt de ingebouwde speaker uit en gaat het geluid via de hoofdtelefoon. Op die wijze kun je draadloos genieten van je muziek of film.

€ 42,50  product kopen

Mele F10 Pro is dubbelzijdig

De Mele F10 Pro een dubbelzijdige flymouse welke aan een kant beschikt over een volledig Qwerty toetsenbord inclusief speciale tekens zoals @#$%^&*()/\: en cursortoetsen <  /\ \/ >.

De andere kant van de luxe afstandsbediening is voorzien van navigatietoetsen waaronder cursortoetsen zodat je snel door hen menu heen kunt navigeren. Er zijn een aantal handige toetsen op een logische plek gepositioneerd zodat je snel het menu in kunt om een stap terug. Ook het geluid kun je harder en zachter zetten met de plus en min toets. Eigenlijk spreekt alles voor zich.

mele-f10-pro-qwerty-keyboard

Werkt op meerdere platformen

mele-f10-pro-voorkant-flymouseDe Mele F10 Pro is een multifunctionele flymouse welke niet alleen prima werkt op Android maar ook te gebruiken is op Windows pc of Linux machine. Het kan dan ook voorkomen dat je een toets tegen komt die geen functie heeft op Android zoals bijvoorbeeld de Power knop waarmee je denkt je Android TV box aan of uit te zetten.

Ingebouwde Lithium accu

Een ingebouwde accu maakt het wisselen en kopen van batterijen overbodig. Aan de onderzijde heeft de Mele F10 Pro een mini usb poort waarmee je hem kunt opladen aan bijvoorbeeld je telefoonlader, je Android TV apparaat of noem maar op. Een lader zit er niet bij maar een kabel om hem te verbinden met een lader wel.

De accu is een Lithium Ion type van 3.7 Volt bij 500mAh. De accu kan heel wat speeluren mee en is in een nachtje weer volledig opgeladen. Er zit een automatische slaapstand ingebouwd welke geactiveerd wordt na 2 minuten niet gebruiken. De Mele F10 Pro wordt weer wakker als je een knopje indrukt.

Gamen met de G-sensor

Een andere leuke feature is dat je met deze Flymouse van Mele ook kunt gamen. De g-sensor die nauwkeurig je bewegingen volgt en hiermee je muisaanwijzer laat bewegen, is ook geschikt om bepaalde games mee te besturen zoals Real Racing.

Helemaal draadloos

mele-f10-usb-dongle-ontvangerVerder is de Mele F10 Pro een draadloze remote welke via radiogolven werkt. De RF-technologie is op de 2,4 GHz frequentie en communiceert met de meegeleverde usb dongle welke de ontvanger is. Je hoeft niet te richten op de ontvanger omdat de radiogolven hun weg wel vinden. Je kunt je Android TV apparaat dus in een kast hebben weg gebouwd of achter de tv hebben verstopt. Het bereik bedraagt 10 meter wat voor de meeste mensen meer dan voldoende is.

Alle kenmerken

Alle kenmerken

Kenmerken

 • 2,4 GHz RF-technologie
 • Ingebouwde accu (lithium-ion) 3.7V 500mAh
 • 10 Meter bereik
 • Qwerty keyboard
 • Afmeting 169 x 48 x 19 mm
 • Ingebouwde microfoon en speaker
 • 3.5mm hoofdtelefoon aansluiting (naast usb oplaadpoort onderkant)
 • Geschikt voor Android, Windows XP/Vista/7/8, Linux, Mac
 • Opladen via usb
 • Intelligente G-sensor ook geschikt voor gamen
 • Automatische standby functie

Meegeleverd

 • Mele F10 Pro
 • Usb ontvanger
 • Usb kabel (oplaadkabel)

mele-f10-pro-toebehoren

 

 

Rate this post

2 reacties

 1. Kan ik ook buitelands tv zending kijken?

 2. kan ik ook buitelands tv zenden kijken?