Mele F10 Flymouse

mele f10 flymouse

De Mele F10 is een 3-in-1 Flymouse. Een toetsenbord, een muis en een afstandsbediening.

beste keusDe Mele F10 Flymouse is een goede en degelijke Flymouse welke gemaakt is van hoogwaardige materialen. Hij beschikt over een ingebouwde oplaadbare Li-ion accu. De accu kun je opladen door het aan een USB poort te koppelen van je Android Stick of aan de voeding van hiervan.

De Mele F10 volgt nauwkeurig de beweging die je maakt (Fly-functie). De gevoelige G-sensor doet hierbij goed zijn werk. De muisaanwijzer kun je hierdoor makkelijk en nauwkeurig de juiste richt op wijzen.

€ 37,50 Joy-it mini PC Kopen

Alle knoppen zitten op de juiste plaatst waardoor hij erg prettig is in gebruik. Aan de voorzijde zitten belangrijke navigatietoetsen waarmee je de Android interface goed kunt besturen.

Aan de achterzijde zit een volledig Qwert toetsenbord waarmee je makkelijk kunt typen. Emailen, Facebooken, internetten en chatten gaan prima met dit toetsenbord.

De accu gaat lang mee dus vaak hoeft hij niet opgeladen te worden. Hij communiceert met de meegeleverde USB ontvanger welke werkt op een radiofrequentie. Hierdoor hoef je niet meer te richten en kan de ontvanger probleemloos achter de tv verstopt worden. Zijn bereik is 10 meter.

Mocht je de Mele F10 voor iets anders willen gebruiken dan kan dat ook. De Mele F10 is ook compatibel met een windows pc of laptop.

Rate this post