Logitech C525 Webcam

logitech c525 webcam

De Logitech C525 is een Usb webcam met HD kwaliteit.

De Logitech C525 heeft een haarscherp beeld en een ingebouwde microfoon. Hij is eenvoudig op de tv te bevestigen d.m.v. een klemsysteem. Hij past dus altijd, op elke tv.

Met een webcam kun je videobellen. Met de Skype app kun je bellen met beeld. Je vrienden hebben geen Android Stick nodig om met jou te communiceren omdat Skype een universeel platform is. De andere ‘Skyper’ kan dus ook achter bijvoorbeeld een Windows PC zitten. Dankzij de ingebouwde microfoon kun je ook met elkaar praten.

€ 44,95 gratis verzendingJoy-it mini PC Kopen

Beeldkwaliteit

De Logitech C525 heeft  8MP (Megapixel) beeldsensor welke gelijk staat een een 720P HD resolutie. De autofocus functie zorgt er voor dat het beeld automatisch scherp wordt gesteld, waar je ook zit. Er zijn extra opties ingebouwd dat ook in het donker het beeld er goed en strak uitziet.

Microfoon

Dankzij de ingebouwde microfoon kun je ook een spraakopdracht invoeren bij Google Chrome. Op deze manier kun je dus Googelen met je stem! Ook kun je vanaf nu met Google Now overweg.

De microfoon-functie is ook voorzien van een ruisonderdruk/stemfilter zodat je stem kraakhelder overkomt en achtergrondgeluiden worden weggefilterd.

Aansluiten op een Android Stick

In bijna alle gevallen kan een Android Stick niet een USB camera voorzien van voldoende stroom. Je hebt om hem te laten werken dus een ‘Powered USB Hub’ nodig zodat de camera meer stroom krijgt.

Zonder de Powered usb hub krijg je alleen geluid van de webcam en geen beeld. Voordat je de camera aansluit kun je het beste de Android Stick uitzetten. De camera wordt namelijk alleen herkend tijdens het opstarten van Android.