Joy-it Android TV Stick – Dual Core RK3066

joy-itJoy-it Dual Core Android mini pc TV Stick

CPU: 1.6 GHz / Wifi 802.11 BGN / 1GB RAM / 4GB Opslag

Rockchip RK3066 / Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich / Bluetooth 4.0

Compact design & losse HDMI kabel

Niet meer te koop


Joy it Android Stick met een Dual Core CPU (Rockchip RK3066) en Quad Core GPU (ARM Mali400)

 

De Joy-it Android mini pc is gebaseerd op de welbekende en stabiele Rockchip RK3066 – Cortex A9 processor. Deze processor heeft een 1.6 GHz Dual Core CPU en een Quad Core Mali 400 Videochip.
Joy-it heeft al meerdere Android sticks op zijn naam staan en brengt nu een Dual Core Cortex A9 naar ons toe. In tegenstelling tot de Chinese concurrenten is Joy-it van Duitse fabrikaat.

Met de Joy-it kun je echt van alles. Maak van je tv een echte SmartTV met Android er op! Je kunt het zo gek niet bedenken en het kan! Je maakt met de Joy-it een Full HD (1080p) Android computer van je normale tv.

Internet

Internet op je tv zodat je niet alleen kunt Googelen en surfen maar ook youtube kijken, uitzending gemist, en online spelletjes via Facebook. De Android Stick ondersteunt Flash en HTML5 dus je kunt alle websites probleemloos bezoeken.

Bellen

Gratis bellen kan met Skype. Deze is gratis te downloaden. Met Skype kun je veel meer dan alleen zomaar bellen. Je kunt chatten met andere gebruikers en als je een webcam op de Joy-it aansluit dan kun je zelf videobellen. Dit kost helemaal niets omdat je alles via Wifi doet. Het voordeel is dat je bijna geen kabels hebt en dat alles achter de tv is weg te werken.

Wifi en Bluetooth

Om te genieten van de nieuwe draadloze technologie is er Wifi 802.11 BGN aan boord en Bluetooth 4.0.

Wifi 802.11 N staat voor de nieuwste standaard waarmee je nog sneller kunt internetten en minder last hebt van buren die voor interferentie zorgen. Met de Bluetooth optie kun je andere media-apparaten zoals een telefoon, tablet of controller koppelen met deze Android Stick. Daarnaast zijn er talloze apps gratis in de Play Store en op onze website te downloaden die het gebruik van de Android Stick nog veel leuker maken.

Mediaspeler

Stream draadloos films en muziek vanaf je thuisnetwerk. Heb je een DLNA compatibel apparaat dan kun je media streamen naar je TV. Heb je een pc, playstation 3, of een netwerk hardeschijf? Zet hier dan films op en speel ze draadloos af met de Android Stick. Uiteraard kun je ook een usb hardeschijf aankoppelen en daar vanaf films en muziek afspelen.

De welbekende XBMC Mediacenter app. speelt ook prima op deze Android Stick van Joy-it omdat deze stick ook NEON ondersteunt. Wil je meer te weten komen over XBMC en de mogelijkheden daarvan zoals bedienen met je telefoon of tablet, neem dan een kijkje op de apps pagina.

Geheugen uitbreiden

Heb je niet genoeg aan de 4GB opslag ruimte die standaard in de Joy-it zit dan kun je door middel van een micro SD kaart een geheugen uitbreiding doen. De Android Stick ondersteunt micro SD kaarten tot 32GB dus voldoende ruimte om leuke dingen te doen.

Aansluitingen

De Joy-it Android TV Stick heeft 2 usb host poorten om usb randapparatuur op aan te sluiten. Dit zijn apparaten met een usb stekker. Het mooie van Android is dat erg veel usb apparaten in een keer werken zonder gedoe met drivers. Een usb stick, toetsenbord, muis, camera, hardeschijf en nog veel meer apparaten werken dus direct. Hardeschijven en usb sticks mogen volgens de NTFS standaard geformatteerd zijn.

Voor de voeding is er een micro usb aansluiting met bijgeleverde adapter. Tevens zit er een HDMI aansluiting op de stick zelf waarvoor je het bijgeleverde verloopkabeltje moet gebruiken. Hierdoor past hij in en op elke TV die een HDMI aansluiting heeft. Uiteraard kun je hem ook op een monitor of beamer aansluiten.

Android Software

Bij aankoop staat er Android 4.0 op de Joy-it Android Stick. Deze is eenvoudig te upgraden naar Android 4.1 Jelly Bean. Updates en handleidingen kun je van de Joy-it website zelf downloaden.

joy it rk3066 android mini pc joy it  android tv

 

Specificaties Joy-it Android Stick

Processor Rockchip RK3066   Cortex A9
CPU 1.6 GHz Dual Core (draait op 1.4GHz met Android 4.0 firmware)
GPU (Video) ARM MALI400 Quad Core Videochip
RAM 1GB (1024MB) Werkgeheugen
Opslag 4GB (4096MB) opslagcapaciteit (uitbreidbaar tot 36GB)
Wifi 802.11 B/G/N  150Mbps
Bluetooth BT versie 4.0
USB 2x normale usb poort
Voeding 1x micro usb
Videoresolutie 1080p Full HD en 3D film ondersteuning
HDMI versie 1.4
Flash 11.1
HTML HTML5
Android Versie 4.0, gratis upgrade naar 4.1 Jelly Bean

Leveringsomvang:

  • Joy-it mini pc
  • Voeding 230v
  • USB kabel
  • HDMI kabel (past op elke tv)
  • Handleiding