iStreamer EM92 – Android TV Box

De iStreamer EM92 is een Android TV Box gebaseerd op de AMlogic S912 processor. Deze 64-bit Octacore processor telt 8 kernen en draait op 2.0 GHz. De snelle processor is geschikt voor zware taken zoals high-end gaming en 3D films afspelen op de 4K2K resolutie. Bovendien start hij lekker snel op waardoor het een veelzijdige en prettige Android box is.

isreamer e92

Goede specificaties

Verder zijn de specificaties ook erg goed. De Amlogic S912 beschikt namelijk over een Mali-T820MP3 videoprocessor welke moeiteloos HD beelden aankan. De videoprocessor draait op een snelheid van 750MHz. Ook op de hoogste resolutie speelt alles erg soepel. Er is zowel Dual Band Wifi aan boord als een Gigabit ethernet aansluiting wanneer je op internet via de kabel wilt. Net als vele boxen beschikt de iStreamer EM92 ook over een Bluetooth 4.0 chipset. Nieuwe firmware updates haal je over-the-air (OTA) binnen. Simpel gezegd kun je deze gewoon downloaden.

Standaard wordt de Android Box van iStreamer geleverd met Android 6.0. In de toekomst mag je zeker updates verwachten en deze kun je dan eenvoudig downloaden en installeren. Normaal gesproken blijven alle instellingen, zoals jij die gemaakt hebt, behouden.

specs istreamer em92

Aansluiten

De iStreamer EM92 sluit je rechtstreeks met een HDMI kabel op je televisie aan. De HDMI aansluiting van de box is van een 2.0 cec type. Zowel beeld als geluid gaat over de HDMI kabel.  Het geluid kun je eventueel ook via de optisch digitale uitgang laten gaan en koppelen aan je home cinema set.  Verder is de EM92 Android box uitgerust met een SD kaart slot (daarmee kun je het opslag geheugen uitbreiden) en 4 usb poorten.

Aan intern geheugen krijg je standaard 2GB RAM en aan opslag 16GB.

istreamer em92

Specificaties iStreamer EM92

Processor: Amlogic S912

GPU: Mali T820MP3

Bluetooth: v4.0

Wifi: Dual band 802.11ac

Ethernet: 1GB LAN

RAM: 2GB

Opslag: 16GB

Uitbreidbaar: JA, dmv SD kaart slot

USB: 4x

android box istreamer

4.2/5 - (12 stemmen)