Forum

Android TV Stick FORUM

Let op: Er kunnen geen nieuwe registraties op dit forum plaats vinden
Mocht u een nieuw account willen aanmaken dan kunt u dat beter op het nieuwe forum doen.
Klik hier—> http://androidtvforum.nl/

 

Algemene regels voor dit forum

  • Geen verwijzingen maken naar concurrerende sites
  • Houd taalgebruik netjes en beledig andere mensen niet
  • Spam en reclameboodschappen zijn verboden

Welkom Gast 

Show/Hide Header

Welkom Gast, posten in dit forum vereist registratie.





Pagina's: [1]
Auteur Onderwerp:beperkte commando`s Ugoos M2 Afstandbediening
Gast
Newbie
Berichten: 2
Permalink
Post beperkte commando`s Ugoos M2 Afstandbediening
on: January 29, 2014, 09:02
Quote

Hallo,

Ik ben inmiddels in het bezit van de Ugoos M2 en werkt naar behoren. Enkel heb ik wat problemen met de zeer beperkte afstandbediening die erbij zit.
Ik mis namelijk de knoppen voor doorspoelen,pauze,play en stoppen. Maar ook om de knop vensters openen.
Ik wil namelijk de Ugoos bedienen met mijn Logitech Harmony 900 (waar ik al mijn apparaten mee bedien. Om dat voor elkaar te krijgen zal ik die knoppen moeten inleren in mijn Harmony en dat gaat nu niet.

Is daar een oplossing voor?

Gast
Advanced
Berichten: 64
Permalink
Post Re: beperkte commando`s Ugoos M2 Afstandbediening
on: January 31, 2014, 11:02
Quote

Kijk eens in de playstore en zoek naar harmony of logitech harmony
https://play.google.com/store/search?q=logitech%20harmony&hl=nl

Gast
Newbie
Berichten: 2
Permalink
Post Re: beperkte commando`s Ugoos M2 Afstandbediening
on: January 31, 2014, 14:30
Quote

Bedankt voor je reactie, maar ik snap die niet helemaal.
Hoe krijg ik dan de knoppen geleerd in mijn harmonie AB?
Ik neem aan dat als ik de app op een smartphone zet ik ze niet vanaf de smartphone kan leren in de Harmonie AB. De smartphone zend namelijk geen IR signaal volgens mij?

Gast
Advanced
Berichten: 64
Permalink
Post Re: beperkte commando`s Ugoos M2 Afstandbediening
on: February 1, 2014, 09:43
Quote

Ik heb me er nog even in verdiept maar volgens mij gaat het inderdaad niet werken.
Gaat hem dus niet worden met die remote.

Pagina's: [1]
Mingle Forum by cartpauj
Versie: 1.0.34; Pagina geladen in: 0.035 seconden.