Een handige weer app op je startscherm

weer en klok appWij Nederlanders vinden het weer erg belangrijk. Veel dingen die we doen plannen we zo dat het weer in ons voordeel is. Een dagje de stad in met regen staat niet boven aan onze lijst.

De weer app zorgt voor een hele mooie widget op je tv / homescreen zodat je precies weet wat je te wachten staat. Je hoeft dus niet meer het nieuws in de gaten te houden of op internet te gaan zoeken wat voor weer het wordt.

Er zijn meerdere weer widgets zodat je precies de informatie in beeld krijgt die je wenst. Wil je alleen het weer van vandaag zien of een overzicht van de hele week? De widgets zijn in diverse maten beschikbaar waaronder grote widgets. Uiteraard wil je vanaf de bank alles goed kunnen lezen. Dat kan met deze weer widgets!

weer en klok app android

huidige weer app

Welke informatie kan er worden getoond?

  • Weerverwachting 5 dagen
  • Weersverwachting per uur
  • Zonsopgang/ zonsondergang
  • Temperatuur

score weer appTevens is het weer van een andere regio op te vragen. De weersupdate intervallen zijn instelbaar van 15 min t/m 12 uur. Je hoeft geen locatie in te stellen want dat doet de app helemaal zelf. Alles wordt automatisch dus voor je ingesteld.

De app is inmiddels al door meer dan 600.000 gebruikers gedownload en beoordeeld. De app scoort een 4,4 op de 5 sterren. De app is 3,5 MB groot en geheel gratis te downloaden.

downloadknop

4/5 - (2 stemmen)