In de Goolgle Play Store betalen met Paypal

google play  storeVanaf nu is het mogelijk om met je Paypal account te betalen in de Google Play Store. Voorheen was dat alleen mogelijk als je een creditcard had.

Doordat je nu ook met een Paypal account kunt betalen wordt het veel makkelijker om een betaalde apps of game te downloaden. Een Paypal account is gratis aan te maken en is daarna eenvoudig aan je eigen bankrekening te koppelen. Betalingen die je doet met Paypal worden enkele dagen later afgeschreven van je rekening.

Voordelen

De betalingsdienst Paypal heeft een hoop voordelen. Het is een wereldwijd geaccepteerd betaalmiddel welke als meest veilig wordt bevonden. Daarnaast ben je tevens als koper beschermd. Als je een betaling met Paypal doet en de koper levert bijvoorbeeld niet, dan kun je een geschil openen bij Paypal en kun je het geld terug krijgen. Hierdoor loop je geen risico’s.

Paypal account aanmaken

Een Paypal account aanmaken kost slechts een paar dagen tijd wat afhankelijk is van je eigen bank. Na het aanmaken van je Paypal account worden er namelijk kleine bedragen op je rekening gestort van een paar cent. Om je account te verifiëren moet je doorgeven hoe hoog deze bedragen waren. Zo weet Paypal dat ze de juiste bank hebben gekoppeld.

Betalen met Paypal

Met Paypal betalen is zeer eenvoudig. Vaak een stuk makkelijker dan met iDeal bijvoorbeeld. Bij Paypal heb je alleen je e-mail adres en je wachtwoord nodig in tegenstelling tot iDeal waarbij je vaak nog een gegenereerde code moet invullen ter verificatie.

Paypal koppelen

Zodra je een Paypal account hebt dan kun je deze koppelen met Google Wallet. Als je een Google account hebt dan kun je naar wallet.google.com gaan om daar het Paypal account te koppelen. Zodra dat voltooid is kun je aankopen doen in de Google Play Store.

google wallet betalenpaypal google play

Rate this post

Een reacti

  1. er zijn niet alleen maar voordelen!!
    Tot 2 keer toe heeft Google Play onterecht buiten mijn medeweten 5 euro geïncasseerd. Bemiddeling van PayPal heeft niets opgeleverd. Uitkijken dus!!!