Clean Master – Ruim je rommel op

clean master

Ruim je Android Stick op met Clean Master. Clean Master is een veelzijdig opschoon-programma waarmee je niet gebruikte bestanden en oude downloadfiles kunt verwijderen om je opslagruimte weer te vergroten.  Je zult versteld staan hoeveel rommel je de afgelopen tijd hebt verzamelt. Clean Master geeft je een duidelijk overzicht en jij bepaald precies wat er weg kan of niet.

Clean Master heeft meerdere functies aan boord waardoor het een interessante app is.

Clean Master kan ook apps verplaatsen naar je SD-kaart waardoor je meer opslag ruimte creëert. Mocht je nog geen SD-kaart in je Android Stick hebben zitten en wil je er een gaan plaatsen, onthoud dan goed dat je alleen een SD-kaart mag plaatsen als de stick uit staat. Anders loop je het risico dat de kaart corrupt raakt.

 

Met de App Manager kun je eenvoudig apps verwijderen die je niet meer gebruikt of backupen.

score clean masterOok kan Clean Master fungeren als een app killer en een (RAM) geheugen booster. Veel mensen gebruiken deze functies niet omdat ze na het opschonen weer de app verwijderen. Je voorkomt hiermee dat je regelmatig een popup krijgt met een melding dat er weer van alles te ‘killen’ en ‘op te schonen ‘ is. Wellicht handig voor een Smartfoon maar niet op je TV. Verwijderen dus na gebruik.

Clean Master is volledig gratis en krijgt een goede beoordeling in de Google Play Store. Van de 5 sterren haalt Clean Master een 4,7.

 

 

clean master opruimenclean master ruimte vrijmaken

Clean master Video

download app

 

[kkstarratings]