Blackmart – krijg betaalde apps gratis

Blackmart is de Blackmarket voor Android Apps.

Blackmart is een op zich zelf staande market app (alternatief voor Google Play). Betaalde apps uit de Google Play store worden hier gratis aangeboden. Wil je dus een app downloaden die geld kost, dan kun je via de Blackmart de app alsnog gratis downloaden.

Om de Blackmart app op je telefoon te zetten moet je eerst ‘onbekende bronnen’ aanvinken. Hierdoor kun je apps buiten de Google Play store downloaden.

Er is wel een addertje onder het gras. Verifieer van te voren in de Google Play Store wat het bestandsformaat is van de betaalde app die je gratis wilt. Komt het bestandsformaat van de app overeen met die in de Blackmart dan kun je hem veilig downloaden. Is het bestand veel kleiner dan klopt het niet. Mogelijk is het dan een nepbestand of virus.

Als voorbeeld:

In de Google Play staat het spel Ruzzle voor €2,50 aangeboden. Een versie wordt niet vermeld. De bestandsgroote is 16,58MB.

In de Blackmart staat ook Ruzzle met een geldbedrag welke doorstreept is. Dit betekend een betaalde app die gratis is. De bestandsgrootte is 13,70MB en er staat een versie bij : V1.5.1. Deze versie is iets ouder dan die uit de Google Play daarom wijkt hij qua grootte iets af. Deze is vertrouwd om te downloaden. Zou het spel 452KB geweest zijn, download hem dan niet!

[kkstarratings]

13 reacties

 1. Leuk heel leuk

 2. kun je daar ook Chrome opnieuw downloaden. Dit is een systemapp en ik ben hem kwijt en denk dat daardoor de shop ook niet meer open wil.

 3. Ik heb een B merk tablet gekocht, omdat mij in de winkel werd verteld dat deze precies hetzelfde kan als de bekende merken. Helaas kwam ik er thuis achter dat dit merk geen licentie heeft voor google play.
  Zou ik met mijn tablet ook via de Blackmart apps kunnen downloaden?
  Waar kan ik het verhaal van ‘onbekende bronnen’ vinden in mijn tablet menu?

  • Ik zou zeggen dat je gewoon even op internet moet zoeken naar een nieuwe Play Store app. Dat gaat wel werken waarschijnlijk. Ga met je tablet naar die site en download de APK file.
   Je kunt deze link proberen. Even wachten tot de knop groen wordt en dan kun je hem downloaden.
   http://www.androidfilehost.com/?fid=23060877489999688

   Voor Blackmart: Onbekende bronnen staat bij beveiliging. Verschilt volgens mij weer welke Android versie je hebt.

 4. Vet veel apps doen et nie eens wtf, zoals minecraft. Valt de heletijd uit! Wat n onzin

  • Dat komt waarschijnlijk omdat je mobiel/tablet niet geschikt is voor dat spel of app. Google Play Store checkt dit automatisch. Kijk dus even of je hem in de gewone store kan krijgen, zo niet, dan werkt de black market-versie waarschijnlijk ook niet.

 5. Zooo cool top app

 6. Blackmart Werkt op de Samsung galaxy s4 4.3 TOP!!

 7. Eh, is er ook een versie voor Apple gebruikers?
  Of kent iemand een alternatief?

  • voor apple is er geen simpele app die dat kan. dan moet je hem jailbraken en ingewikkelde truuks gaan uithalen.

 8. Bij mij geeft hij steeds de fiutmekding geen applicaties gevinden aks ik iets wil opzoeken.
  hoe kan dat?