Beyond XBMC

beste xbmc androidVernieuwd en verbeterd! Beyond XBMC

Beyond XBMC is wellicht de beste XBMC versie die er op dit moment te krijgen is. Voorheen werd de hardware decoding niet volledig ondersteunt bij Android Sticks met een Rockchip (RK3066/RK3188). Beyond XBMC heeft daar een verandering in aangebracht. 1080P afspelen gaat met Beyond XBMC vlekkeloos. Beyond XBMC draait tevens beter dan de XBMC 13.0 gotham bèta versie.

De Beyond XBMC versie is met name gericht op Android Sticks met een Rockchip processor aan boord. De Allwinner A31 processor doet het beduidend minder goed met deze XBMC versie.

 

Beyond XBMC Versie

De Beyond XBMC Versie waar het hier om gaat is Beyond XBMC 3.3. Deze versie ondersteunt hardware decoding bij Rockchip processoren.

Wat zit er in Beyond XBMC versie 3.3

Beyond XBMC zit vol met add ons die je alleen nog maar hoeft te activeren. Denk hierbij aan Fusion, Xfinity, Mashup, 1Channel, Much Movies HD en Youtube. Er zit nog veel meer in en dat mag je lekker zelf gaan ontdekken. Beyond XBMC is een echte aanwinst voor je Android Stick.

Beyond XBMC Demo Video

 

Beyond XBMC 3.3 Downloaden

De Beyond XBMC 3.3 is rechtstreeks te downloaden op je Android Stick omdat de download een .APK bestand is. Zorg er wel voor dat je in de (security) setting hebt aangegeven dat je toestaat apps te downloaden die niet afkomstig zijn uit de Google Play Store anders gaat het feestje niet door.

download app

 

 

 

Beyond XBMC 3.4 Downloaden

download app

 

 

 

[kkstarratings]