Asphalt 8 : Airborne

asphalt 8  playNu gratis te downloaden in de Play Store van Google: Asphalt 8!

Asphalt 8 is een leuke racegame welke er schitterend uitziet. Je hebt meteen het arcade gevoel erbij. Je kunt uit verschillende auto’s kiezen en je tevens je auto tunen en aanpassen. Hiervoor moet je of punten vrijspelen of kopen.

Asphalt 8 : Airborne

asphalt 8  airborne

Synopsis:

Asphalt 8 is momenteel gratis verkrijgbaar in de Google Play Store.

Het spel draait om snelheid en mooie stunts uithalen. Tijdens je races neem je het op tegen een aantal tegenstanders. Het is jouw doel om te winnen op wat voor manier dan ook. Zo krijg je de optie om je tegenstanders aan te tikken waardoor ze gaan draaien en crashen. In de stages liggen een hoop pickups voor Nitro. Nitro kan gebruikt worden om een extreme snelheden te halen. Hoelang dit effect duurt hangt af van de hoeveel Nitro dat is verzameld.

ashpalt 8 gameplay

Gameplay:

Jij moet als racer als eerste over de finish komen. Hiervoor ben je afhankelijk van je ervaring en auto. De auto waar je mee begint is vrij basic en kan langzamerhand worden geüpgrade. Je kan de motor aanpassen waardoor je wat sneller kunt accelereren. De kleur van je auto is tevens aan te passen.

Er zijn een aantal type races waar je gaandeweg te maken mee kan krijgen.

De eerste races zijn van het type Classic. Deze vorm is gewoonweg een race van start tot finish. Tijdens deze Classic races kan je via speciale ramps mooie spron-gen maken en via kleine zijwegen een voorsprong halen. Door genoeg Nitro op te pakken word het makkelijker de snelheid te halen die nodig is jouw voorgangers in te halen. Het volgende type is Elimination. Deze race bevat een timer. Als deze afloopt zal degene die het verst achterloopt worden uitgeschakeld. Dit blijft zich herhalen tot er nog maar 1 auto over is. Knockdown Mode is een type race waar iedereen elkaar moet uitschakelen. Degene die als eerste het benodigde aantal knockdowns heeft of als de timer is afgelopen de meeste knockdowns op zijn of haar naam heeft staan is de winnaar. De laatste modus is Infected Mode. Dit is een hele interessante waar de laatste speler geïnfecteerd raakt. Deze spelers hebben op dat moment oneindige nitro. Ze hebben tevens een timer waarna de speler ont-ploft en weer verder kan racen. Door andere spelers uit te schakelen kan je de timer aanvullen. Degen die als eerste over de finish komt heeft gewonnen.

Graphics:

Asphalt 8 : Airborne ziet er geweldig uit. De omgevingen zijn erg gedetailleerd.

De auto’s zijn mooi vormgegeven en het spel loopt erg soepel. Het gevoel van snelheid is goed gebalanceerd.

Asphalt 8 neemt je mee naar grote steden en wat afgelegen gebieden.

Hetgeen direct opvalt is dat de auto vies word als er over een dirt road gereden word. Helaas is dit hetzelfde op alle auto’s waardoor de illusie snel gebroken word. De maps hebben meerdere routes waardoor de Race niet snel saai word.

asphalt 8 racing

Besturing:

Het spel is zowel met een touch screen als met een controller te spelen. Het spel is het makkelijkst te besturen door middel van een controller. De knoppen zijn goed uitgelegd in het menu. Er is keuze tussen 3 schema’s. De mogelijkheid om automatisch gas te geven is aanwezig in Control Scheme B.

asphalt 8 controller

Eindbeoordeling:

Asphalt 8 is een hele uitgebreide racegame. De typen en aantal races en het aantal auto’s dat verzamelt kan worden is groot. Het Multiplayer gedeelte zorgt ook voor een nieuwe dimensie. Al deze aspecten zorgen ervoor dat je terug blijft komen voor meer! De maps zijn zo ingedeeld dat ze op meerdere manieren gereden kunnen worden. Dit zorgt voor hogere herspeel waarde. Asphalt 8 zal regelmatig een hint geven naar de shop om Car Packs en Boosts aan te schaffen voor een race begint. De Push meldingen kunnen echter wel vervelend worden. Deze meldingen geven aan of er een auto aan te schaffen is met korting of dat een nieuw seizoen races kan worden vrijgespeeld.

De compleetheid en graphische kracht van dit spel is door geen enkel ander race-spel op de Google Playstore geëvenaard en krijgt daarom 5 / 5 als score.

Wacht niet langer en haal deze fantastische racegame in huis!

+ punten

+Graphics consistent en scherp

+Besturing soepel

+Controller ondersteuning

+Geen reclame

+Veel maps en auto’s

+Upgrade mogelijkheden van de auto’s

– punten

-Microtransacties*

-Menu Interface ietwat onduidelijk

-Push meldingen erg vervelend

SCORE 5 / 5

*Microtransacties zijn aanschafmogelijkheden binnen een spel. Er is een mogelijk-heid om Credit Packs, Car Packs en Boosts te kopen.

De Credits zijn munten die ingame gespendeerd kunnen worden om nieuwe auto’s aan te schaffen. De kosten voor 12000 Credits is 1,99 Euro. 12000000 Credits kos-ten 49,99 Euro. De Car Packs zorgen ervoor dat je het Credit gedeelte over kan slaan en direct de auto’s naar keuze kunt aanschaffen. Er zijn een aantal standaar-den gedefinieerd. Standard Car Pack: Hier krijg je voor 4,99 Euro 5 Auto’s waaron-der de Audi R8 e-tron. Het meest exotische pakket is de Supreme Car Pack. Hier krijg je voor 49,99 Euro 7 exotische race auto’s waaronder een Lamborghini Ve-neno. Met Boosts kan je tijdelijke versnellingen aanschaffen die je helpen meer experience points te verzamelen tijdens races. Je kunt voor 1,99 Euro een dag lang dubbele credits krijgen per race.

 


Game review by DG


 

download app

[kkstarratings]